Risotto cu peste

de cristeena20 in Peste, 3 Mai 2013 | 7062 vizualizari

 

Este prima data cand fac un risotto á la carte. Adica cu orez special si parmezan.Acest rizotto mi-a iesit pur si simplu delicios...cremos si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste fara oase
  • 4 pumni de orez pentru rizotto
  • supa de peste (facuta cu cuburi)
  • sare, piper, coriandru
  • parmezan ras
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu peste:

- Fierbem pestele in apa cu saresi tinem apa in care a fiert. Il rupem bucati mici si punem deoparte.

- Ceapa se toaca marunt si se caleste cu ulei de malsine. Adaugam orezul (atentie, nu se spala niciodata) si turnam supa de la peste deasupra. Putem de asemenea sa facem o supa dintr-un cub knorr. Punem sare, piper si lasma sa fiarba. Amestecam aproape continuu , iar cand e pe jumate fiert adaugam pestelçe maruntit. CAnd orezul e bine fiert si cremos adaugam coriandru verde tocat fin si parmezanul ras. stingem si lasam sub capac cca 3 minute inainte de a fi servit. 

- Este foarte buns ervit alaturi de slaata verde cu ceapa si un vin alb rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu fructe de mare